O Nama

Brvnare Marković čine objekti (tri brvnare) na predivnoj lokaciji naselja Stražara. Brvnare su na nadmorskoj visini od 1050 metara, odakle se pruža predivan pogled na panoramu Divčibara.

Dobro došli

ŠTA VAM NUDIMO

U veličanstvenom prirodnom ambijentu Divčibara nudimo Vam lepote ove planine. Nudimo Vam mir, tišinu, gostoprimstvo...nudimo Vam pravi odmor.

Pravi odmor

U predivnom ambijentu Divčibara, Brvnare Marković Vam tokom cele godine nude odmor u miru i tišini predivne prirode.

Besplatan obilazak

Ukoliko gosti izraze želju, domaćin brvnara će ih rado voditi u turistički obilazak po Divčibarama. Usluga je potpuno besplatna.

Šetnja po Divčibarama

Ljubitelji šetnje kroz prirodu imaju veliki izbor za posetu mnogim znaćajnim i poznatim mestima na Divčibarama.

Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo na sva Vaša pitanja. Telefon, mail, mapa...

44.11646988295055, 20.00239420449758

Kontakt: Marković Darko i Milica. +381640512137, +381643306237.  brvnaremarkovic@gmail.com.

Besplatan parking

Neposredno ispred Brvnara Marković se nalazi veliki prostor za parkiranje i naši posetioci mogu potpuno besplatno parkirati svoje vozilo.

Besplatan internet

U svim našim brvnarama i u njihovoj neposrednoj okoliki gosti Brvnara Marković mogu potpuno besplatno koristiti internet.

CERTIFICATE "Clean & safe"

Sertifikat izdat pod brojem 605 dana 14.04.2022. Sertifikat je izdalo Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES.

No pet friendly apartments

Molimo korisnike da razumeju da naši kapaciteti nisu namenjeni kućnim ljubimcima (nismo "pet friendly").
Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na našem web-sajtu www.brvnaremarkovic.rs, mogu da se sačuvaju određene informacije na korisnikov uređaj putem "kolačića" (engleski "cookies"). Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.